Kamenovan autobus srpskog autoprevoznika u Skoplju

Turistički autobus srpskog autoprevoznika, koji je prevozio ruske turiste, kamenovan je u Skoplju, prenosi Tanjug.

Kako je saopštio rukovodilac saobraćaja ovog preduzeća, ruski državljani su bili na proputovanju zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Albanija i Makedonija.

Po prispeću u Skoplje, autobus je parkiran u centru grada, dok su turisti i vozač otišli na spavanje. Međutim, sutradan u 7 sati, desio se incident koji je uznemirio turiste i ugrozio nastavak puta.

Nepoznati počinioci su oštetili vozilo i ciglama polomili stakla. Osim toga, autobus je i obijen i pokradene su i lične stvari putnika i vozača koje su se nalazile unutar vozila, navodi Blic.

Policija i forenzički tim odmah po prijavi su izašli na teren i izvršili su uviđaj. Na razbijenom prozoru su tom prilikom pronađeni tragovi krvi.

Uzrok ovog vandalskog čina još uvek nije utvrđen, mada policija Severne Makedionije radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Zbog nastalih oštećenja na autobusu, neizvesno je da li će turisti uopšte nastaviti već isplanirani put.

grk
26. Jun 2021.
To samo mogu Albanci
Mrznja prema Rusima
Ziveo Putin
Lio
26. Jun 2021.
Grec hahaha
fatmir
26. Jun 2021.
tu se vidi niko vas ne voli bre dve naroda isti pakovanje ne vole na CG ne vole makedonija ne vole hervati ne vole bosani za albanci ne pricam nikad vas ne volimo i uvek neprijateli ovde gleda ko je problem balkana
Vukovic Jagoda
27. Jun 2021.
To mrznja prema Srbima i Rusima to vrade Siftar ko ce drugi