FK Trepča osvojila još jedan važan bod u borbi za drugo mesto

Fudbal - Trepča - Mokra Gora
Izvor: Kosovo Online

Fudbaleri Trepče vraćaju se sa osvojenim bodom sa veoma neugodnog gostovanja fudbalskom klubu Jošanica iz Novog Pazara. Nakon ovog kola Trepča se vratila na drugu poziciju na tabeli Srpske lige Zapad.

Teška utakmica iz koje su oba rivala htela čitav plen. Trepča je na megdan Jošanici izašla bez svoja dva standardna igrača Nikole Proneka i Luke Baščarevića.

Jošanica je povela u prvom poluvremenu, ekipa Trepče je od tog momenta zaigrala znatno ofanzivnije i posle nekoliko prilika Jovan Mihajlović je u 68. minutu doneo izjednačenje i ispostaviće se na kraju postavio konačan rezultat Jošanica-Trepča 1:1.

Prema rečima direktora Bojana Jakšića u klubu su zadovoljni prikazanom igrom.

„Ostaje žal jer smo u drugom poluvremenu imali par izglednih prilika za gol. To je fudbal i nastavljamo dalje borbu za drugu poziciju jer ova ekipa je kvalitetom i zalaganjem na terenu zaslužila to mesto“, rekao je Jakšić za naš portal.

Utakmica je imala i svoje „treće poluvreme“, nakon susreta došlo je i do koškanja među igračima jer su domaćini bili nezadovoljni zbog samo jednog osvojenog boda.