Kosovska policija pretresala i monahinju, priveden mladić koji je pokušao da je zaštiti

Pretres monahinje
Izvor: Kosovo Online

Na Gazimestanu je priveden mladić Risto Jovanović iz Podgorice, koji se pobunio nakon što su pripadnici Kosovske policije krenuli da pretresaju monahinju.

On je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja, nakon čega su specijalci kosovske policije priveli mladića iz Podgorice.

Mladić je potom sproveden u pravcu Prištine, a dok su mu stavljali lisice molio je policajce da ne budu grubi jer je operisan.

Podsećanja radi, Kosovska policija, Kfor i Unmik su raspoređeni oko Gazimestana, a policija je blokirala magistralni put iz Gračanice, tako da se građani do odredišta "probijaju" alternativnim pravcima.

Lii
28. Jun 2021.
Bravo policia Kosovë
ноле 22
28. Jun 2021.
Бедници фрустрирани глуме државу.
Jelena
28. Jun 2021.
Bruka i sramota jadan decko
Aca
28. Jun 2021.
Kosovo srbija 💪💪💪
Milan
28. Jun 2021.
Gde se Politicari kod spomenk kosvskih junaka
Mili
28. Jun 2021.
Odupiranje sluzbenim organima -za to sledi i zatvorska kazna.Ne verujem da ce ga srtpati u zatvor ,ali je mali zasluzio.Nema sale sa policijom ,bilo koja da je .
Dr
28. Jun 2021.
Sram vas bilo..Šta je uradio, osim što je rekao da nije u redu da pretrsate monahinju.. treba izaći iz njihove skupštine i bojkovati svd njihove izbore..
Drin
28. Jun 2021.
Sve masakre na kosovu uqinjene uz blagslov serbske cerkve
Mali Mrav
28. Jun 2021.
Na svakom mjestu postoji pravilo ponašanja. U Gazimestanu nije mjesto za politiku nego za molitvu. Policija radi svoj Poso a građani su tu da poštuju policiju i njihove naredbe.
Veliki mrav
28. Jun 2021.
Policija postoji da bi bila u sluzbi naroda a ne za izivljavanje. Ako im se obratio normalno nemaju razlog za hapsenje.
Bogdan
28. Jun 2021.
Kaže se "posao", a ne "poso". Bar na srpskom....
Radmile
28. Jun 2021.
Nadam se da je covek dobro, da nece biti zlostavljan. Tuzno je sto u Evropi postoji ovako nezrelo drustvo kao sto su Albanci. Sve bi silom, ne shvataju da ce tako i ono malo svojih sto zele modernu drzavu oterati u zagrljaj Beogradu, koji je mnogo tolerantniji po svim pitanjima. Sta reci, Bog pomogao Srbima dole, kako li uspevaju da zive pored tolike diskriminacije?
Mili
28. Jun 2021.
Iskusili su Albanci Srpsku toleranciju oko 100 godina.Verujte nisu bili nimalo odusevljeni .Ovo je sasvim normalno hapsenje radi sprecavanja vecih nemira.Verujem da ce mladic biti slobodan posle dva tri sata.I nece nikoga to terati u zagrljaj nikoga ,a Beograda pogotovo.
Miodrag iz Peći
28. Jun 2021.
Pozdravljam snimak Kosovo Online repirtera. Snimak je poslat u etar svog slobodoljubljivog sveta. Samo gledajte i slušajte svaki komentar je izlišan.
Da li će policajci u civilu i uniformi biti makar saslušani zbog prekomerene upotrebe sile???
Srpska sloboda je važna.
Mili
28. Jun 2021.
Vazna je sloboda svakog coveka ,ne samo srpska ili albanska.Ovde nema prekomerne upotrebe sile.U tvojim danima u ovom slucaju bilo bi i krvi.
Lio
28. Jun 2021.
Bravo republika Kosova
Radmile
28. Jun 2021.
Upravo to, @Miodrag, ovaj snimak je samo jedan velika minus albanskom imidzu u svetu, imidzu kojih je ionako vec los. Zato je imidz Srba i Beograda sve bolji, to i mladi Albanci shvataju.
Miodrag iz Peći
28. Jun 2021.
Ovde sam parafrazirao onu parolu: "Crni životi su važni"!
Srećom, nije mladi Podgoričain umro ali je zapomagao da je upravo opersan i da ne primenjuju silu. Neću i ne mogju da poredim dičnog Crogorca sa crnim narkomanom i narkodilerom Džordžom Flojdom ali ću da zamerim tebi što zločine vaše pravdate zloćinima našim.
Što se tiče "Mog vremdena" tek ću da pričam, ali za početak samo da kažem da sam se u mojoj Peći zaposlio, i ako sa diplomom filozofskog fakulteta u mojoj 33.gid. posle 8.godina na birou, tek na ličnu intervenciju Ali Šukrije tadašnjeg predsednuka SKJ. A da ne pričam da je moju molubu pokušao da sakrije ni manje ni više moj pobratim Albanac.
Упиши своје име
28. Jun 2021.
Албанци имају научену мржњу према религији, због комуњарштине под Хоџом, али такође и мржњу према Православљу јер су били турски робови, увек мучили Србе. Неотесани, неспремни за било какав суживот. Ето кога Европа подржава. Ми, достојни Срби, никад нисмо били такви, имамо сопствени идентитет: Цркву, језик, земље, културу, научнике. Живело српство!
Mili
28. Jun 2021.
Albanci nemaju nikakvu mrznju prema religiji.Sami imaju i postuju Islam,hricanski katolicizam i pravoslavlje.Albanci i Crnogorci nikad nisu Turski robovi bili.Za 500 godina Turaka imali su vise od 700 ustanaka,a Srbi samo jedan i taj podstaknut od Rusije.Nikada po istoriji srbi nisu bili muceni od Albanaca nikad bas nikad.Pronadji negde pismo vaseg kralja poslato vojnoj upravi na Kosovu 1920 god gde se opisuju uzasi koje sprovode razne banditske grupe Srba a koje on absolutno zabranjuje.Uzasi pocinjeni od Milica Krstica u okolini Istoka stigli su u sve novine tadasnje evrope.Svaki narod ima dostojanstvo na svoj nacin.Imam ga i ja i time se dicim.Imam i jezik imamo i dve razlcite crkve a imamo i dzamije imamo i kulturu i naucnike nobelovce imamo i pevace i pevacice i olimpiske sampione.Sta to ti imas sto ja nemam.Urazumi se.Nsu vise 90 te.Iskoristi tu energiju na nesto drugo a ne na mrznju.