Porodica osumnjičenih za ubistvo u Glođanu tvrdi da nisu krivi i da za to postoje dokazi

Izrešetani autobus u Glođanu
Izvor: Ekonomia Online

Sin i brat uhapšenih za trostruko ubistvo u Glođanu pre dve nedelje, rekao je da njegov otac i braća nemaju ništa sa tim ubistvom i da za to postoje dokazi, prenosi Gazeta ekspres.

Za ubistvo u Glođanu u kome su ubijeni vozač autobusa i dvoje studenata, osumnjičeni su Halil Mehmetaj i njegovi sinovi Krešnik i Malsor, inače otac i braća 20-godišnje studentkinje koja je prošle godine izvršila samoubistvo.

Brat i sin uhapšenih rekao je za Signal da je njegov otac u vreme ubistva u Glođanu bio sa drugim meštanima, da je jedan njegov brat bio na poslu, a drugi kod kuće.

"U ime porodice uveravam vas da su mojo tac I braća nevini. Naša porodica nema ništa sa ubistvom u Glođanu. Mojo tac ima desetine svedoka koji su bili sa njim u trenutku tragedije, moj mlađi brat na poslu u Đakovici, drugi kod kuće sa majkom. Ima 100 dokaza koji to mogu da potvrde", rekao je on i dodao da treba da bude sramota sve koji su učestvovali u hapšenju nevinih.

Portal Signal preneo je sinoć da Halil i njegovi sinovi nisu osumnjičeni za trostruko ubistvo, već za podstrekivanje i izvršenje ubistva, kao i da je četvrti osumnjičeni u bekstvu.

Prištinski mediji povezali su slučaj trostrukog ubistva u Glođanu sa samoubistvom 20-godišnje studentkinje iz tog mesta prošle godine.