Starac Boško iz sela Straža još uvek nije pronađen

selo Straža.
Izvor: Radio Kim

Ni posle više od dva i po meseca policija i rođaci nemaju nikakvu informaciju o slučaju nestanka Boška Mladenovića (92) iz sela Straža u opštini Novo Brdo, koji je nestao u noći između 8. i 9. oktobra, potvrdio je za Kosovo onlajn portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani.

Podsetimo, Boško je živeo u privremenom montažnom objektu sa mlađim sinom koji je narušenog psihičkog zdravlja, jer im je kuća pre nekoliko godina izgorela u požaru.

Nakon što je policiji prijavljen nestanak Boška, policijski službenici, civilna lica, komšije i prijatelji krenuli su u potragu, ali starac nije pronađen.

"Istraga je i dalje u toku, ali za sada nemamo novih informacija o Bošku. Nažalost i dalje se traga", kazao je Hašani.

Goran Simijonović meštanin Novog Brda za Kosovo onlajn ističe da slučaj pada u zaborav, i da se sve manje ljudi interesuje gde je Boško.

"Boško još uvek nije pronađen, ni porodica ni prijatelji, a ni meštani nemaju puno informacija o slučaju. Prošlo je skoro dva i po meseca i slučaj polako pada u zaborav, što nije prihvatljivo. Porodica se i dalje nada da će Boško biti pronađen i da će slučaj biti rešen", kazao je Simijonović.

Poslednje što se zna o Bošku, je to da je privremeni montažni objekat napustio u tri sata posle ponoći.