Devojčica iz Gračanice bronzana na takmičenju u školskoj atletici, Popović čestitao na uspehu

Nikolina Šubarić i Srđan Popović
Izvor: Naša Gračanica

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas učenicu OŠ "Kralj Milutin" Nikolinu Šubarić, koja je na nedavno završenom Republičkom školskom prvenstvu u atletici u Sremskoj Mitrovici osvojila bronzanu medalju u disciplini bacanje kugle u kategoriji 5-6. razred i čestotao joj na tom uspehu.

Nikolina je Opštinu Gračanica posetila u pratnji svog nastavnika fizičkog vaspitanja Dejana Živića.

Predsednik Popović čestitao je Nikolini i njenom nastavniku fizičkog vaspitanja Dejanu Živiću i zahvalio im se na uspešnom predstavljanju, kako škole, tako i opštine.

"Ovo je prva velika medalja posle više od dve decenije za naš školski sport. Opština Gračanica se stalno trudi da poboljša sportske uslove za našu decu i omladinu i ovo je svakako dokaz da radimo prave stvari. Želimo da decu sklonimo sa ulice, da promovišemo zdrav način života i razvijamo sprotski duh. Nadamo se da ćemo se i u budućnosti radovati ovakvim rezultatima i u drugim sportovima", kazao je Popović.

Nikolina Šubarić je istakla da je veoma srećna zbog bronzane medalje na Republičkom školskom prvenstvu u atletici. Njen mentor i nastavnik fizičkog vaspitanja Dejan Živić zahvalio se opštini Gračanica na kontinuiranoj podršci.