Fondacija "Za srpski narod i državu" obezbedila vredne donacije za dve porodice sa po petoro dece u Leposaviću

Todić i Radaković sa višečlanim porodicama u Leposaviću
Izvor: Opština Leposavić

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić i direktorka Fondacije "Za srpski narod i državu" Bojana Radaković obišli su porodice Ankice Stefanović u Lešku i Brankice Trifunović u selu Vuča koje imaju po petoro dece i uručili im "Ugovore o novčanoj donaciju u iznosu od po dve hiljade evra", kao i božićne paketiće.

Kako je navedeno na Fejsbuk stranici "Leposavić portal", Radaković je istakla da joj je velika čast što ima priliku da poseti porodice sa više dece i ulepša im božićne praznike.

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić zahvalio se direktorki Fondacije na vrednim novčanim donacijama koje su uručili ovim dvema porodicama.

"Ovo je samo još jedan dokaz da je naša država Srbija sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uz nas, da brine i da nam nesebično pomaže. Ove porodice i ova deca su zaista pravo bogastvo, a mi ćemo se kao lokalna samouprava u saradnji sa našom državom Srbijom truditi da obezbedimo kvalitetnije uslove za život svakog našeg stanovnika, i svakog našeg deteta sa željom da nam se rađa što veći broj dece, kako bi u buduće imali još više višečlanih porodica", rekao je Todić.

Porodice Stefanović i Trifunović zahvalile su se Bojani Radaković na vrednim poklonima koji će im značajno olakšati svakodnevne potrebe i svakako ulepšati božićne praznike.

Zahvalnost su uputili i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kao i predsedniku opštine Leposavić Zoranu Todiću na brizi o svakoj porodici i svakom detetetu.

Fondacija "Za srpski narod i državu'' osnovana je 2019.godine, a njen tvorac je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.