Supruga uhapšenog Miletića: Zabrinuta sam za njegovo zdravlje, on je srčani bolesnik

Kuća uhapšenog M.M. u Leposaviću
Izvor: Kosovo Online

Supruga Marjana Miletića kojeg je juče uhapsila Kosovska policija, Milica Miletić, ističe da je zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, s obzirom da je on srčani bolesnik, pišu Novosti.

„Moj suprug je srčani bolesnik, srce mu radi svega deset do dvanaest odsto. Zdrvastveno stanje mu nije najbolje, trebao je da ide na kotnrolu u Beograd koja je obavezna. Zato brinem šta je sa njim, jer se nalazi još uvek u policijskom pritvoru“, kazala je Miletić.

Ona je dodala da su njenog supruga posle hapšenja odveli u policijsku stanicu, a potom sa njim došli do njihove kuće u Leposavskom polju, u Leposaviću, gde su izvršili pretres u prisustvu petoro male dece.

„U kući je bilo petoro dece od deset, osam, sedam, pet i godinu dana. Iako su mi rekli da sklonim decu, da ne prisustvuju pretresu, ja ih nisam imala gde. Njih četvorica su izvršili pretres ali ništa nisu pronašli, a pogotovu ne oružje. Zato mi nije jasno zašto su mog supruga odveli u policiju“, rekla je Milica, dodajući da je njen, iako bolestan suprug, hranitelj porodice i da žive od socijalne pomoći.