Šubarić: Nastavljamo sa razvojem i unapređenjem putne infrastrukture

Ljiljana Šubarić
Izvor: RTV Gračanica

Prioritet opštine Gračanica jeste ulaganje u infrastrukturu na teritoriji opštine, što se i može videti poslednjih meseci na terenu, prenosi Radio-televizija Gračanica.

U Gračanici su u toku radovi na asfaltiranju osam ulica ukupne dužine 1.100 metara. Radove je danas u Sušičkoj ulici obišla predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić koja je istakla da lokalna samouprava nastavlja sa uređenjem infrastrukture.

"U toku su radovi na asfaltiranju Sušičke ulice u dužini od 350 metara. Osim ove, danas i sutra biće asfaltirano još sedam ulica što znači da nastavljamo sa razvojem i unapređenjem putne infrastrukture. Naravno nećemo stati, već ćemo i u narednoj budžetskoj godini nastaviti sa ovakvim radovima, sve dok u svakom mestu naše opštine, u svakoj ulici i do svake kuće ne dođe asfalt", rekla je Šubarić.

Sugrađani u Gračanici istakli su za RTV Gračanica da predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić zajedno sa svojim timom radi brzo i efikasno i da su odgovori uglavnom pozitivni, što se može i videti, jer će konačno imati asfaltiran put do kuće.

"Spaseni smo, sada idu i kiše, teško smo dolazili do svojih kuća. Ulica je bila u lošem stanju, ali hvala opštini Gračanica što su imali razumevanje i samo neka nastave tako", istakao jedan sugrađanin.