Hadžiu: Tači je predsednik klevete, može biti tužen na švajcarskom sudu

Aljbuljena Hadžiu
Izvor: Gazeta Express

Vršilac dužnosti ministra pravde Aljbuljena Hadžiu najavila je danas da će podneti tužbu protiv predsednika Kosova Hašima Tačija, dok se članovi njene porodice savetuju da tuže Tačija na sudu u Švajcarskoj.

Hadžiu je u objavi na Fejsbuk nalogu, nakon sinoćnih Tačijevih izjava upućenih na račun nje i njene porodice, nazvala predsednika Kosova predsednikom klevete.

"Juče je optužio moju porodicu da ima laboratoriju za drogu, dok danas, naglašava politička porodica. Kao i prvi put, kao i drugi put, on je klevetanjem imao loše namere.

Želela bih da vas obavestim da se u vezi s njegovim optužbama i klevetama, članovi moje porodice sa švajcarskim državljanstvom konsultuju sa advokatima da ga tuže na švajcarskom sudu. S druge strane, policija mora demantovati Hašima Tačija, jer ima lažne podatke", poručila je Hadžiu.

Predsednik Kosova Hašim Tači rekao je sinoć u emisiji "Debata plus" na RTV Dukađini da članovi porodice Aljbuljene Hadžiu imaju laboratoriju za drogu.

Tači je danas u objavi na Fejsbuk nalogu okačio snimak laboratorije za drogu u Prištini. Prema njegovim rečima, slike su dokaz za "Kurtijevu grupu i političku porodicu ministra pravde".