Vučić: Zahvalnost Indiji i Tunisu na doslednoj podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije

Aleksandar Vučić sa ambasadorkom Indije
Izvor: Instagram, Budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadorki Indije Šubdaršini Tripati i Tunisa Imen Lažili Amari, kojima je zahvalio na doslednoj podršci njihovih zemalja suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

Vučić je na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" naveo da je ambasadorki Indije poželeo srdačnu dobrodošlicu, uspešan rad i prijatan boravak u Srbiji.

„Izrazio sam uverenje da će svojim angažovanjem i radom dati značajan doprinos daljem unapređenju ukupnih odnosa Srbije i Indije i zahvalio na doslednoj podršci Indije suverenitetu i teritorijalnom integritetu naše zemlje“, naveo je Vučić.

Predsednik Srbije je izrazio očekivanja da će politički dijalog između Republike Srbije i Republike Indije, koji je značajno intenziviran poslednjih godina, nastaviti da se razvija novoutvrđenim tempom.

Vučić je naveo i da je novoj ambasadorki Republike Tunis zahvalio na doslednoj podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

"Ponovio sam posvećenost Srbije prijatelјskim odnosima sa Tunisom, utemelјenim na međusobnom razumevanju, podršci i zajedničkim vrednostima i naglasio opredeljenost Srbije za još dublje međusobno povezivanje i razumevanje po svim pitanjima od značaja na bilateralnom i multilateralnom planu", poručio je predsednik Srbije.