Uljarević ponovo izabran za predsednika FS KiM

Svečana sednica Fudbalskog saveza KiM
Izvor: Kosovo Online

U organizaciji Fudbalskog saveza Kosova i Metoije danas je u Severnoj Mitrovici održana svečana sednica FS KiM na kojoj je za predsednika jednoglasno izabran Igor Uljarević.

Delegati fudbalskih saveza sa Kosova danas su na svečanoj sednici izabrali novo –staro rukovodstvo koje će u narednom periodu pred Fudbalskim savezom Srbije zastupati stavove FS KiM.

Za predsednika FS KiM je jednoglasno reizabran Igor Uljarević dok će potpredsednici biti Radisav Mutavdžić i Boban Stanković.

Uljarević je nakon izbora rekao da će i u narednom periodu podmladak i rad sa decom biti visoki prioritet svih izabranih članova jer su, prema njegovim rečima, deca budućnost svega za šta se oni zalažu.

"U ovom novom mandatu zajedno sa novim članovima radićemo na tome da nađemo način da se klubovi takmiče na domaćim terenima. Želimo da nastavimo da pomažemo klubove koji igraju na teritorijama Kosovskog i Kosovsko-Pomoravskog okruga da sve funkcioniše kao i do sada. Nadamo se da će nam pomoći i Kancelarija za Kosovo i Metohiju u stvaranju boljih uslova za fudbal na KiM. Hvala delegatima koji su mi jednoglasno dali podršku na današnjem reizboru", rekao je Uljarević.

Pored članova predsedništva izabran je i Izvršni odbor koji će uz predsednika i popredsednike činiti još i Nebojša Simić koji je izabran za predsednik OFS Kosovskog okruga, Ranko Đorđević predsednik za okrug OFS Kosovskog pomoravlja, Aleksandar Trajković predsednik OFS Kosovsko-mitrovačkog okruga.

U izvršnom odboru biće i Dejan Vukićević koji je zadužen za stručno-strukovnu organizaciju Kosova i Metohije, dok će Petar Trajković biti zadužen za stručno sudijsku organizaciju.