Petković: Ponoš rado nosi Kurtijev ili NATO dres

Petar Petković
Izvor: Kosovo Online

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ističe da Zdravko Ponoš rado nosi Кurtijev ili NATO dres i da mu zato smeta Aleksandar Vučić kome su srcu samo Srbija i narod na Kosmetu.

Petković je na Tviteru napisao da Ponoš ne sme ni da pomene Kurtija, ali da mu smeta potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

"Zdravko Ponoš rado nosi Кurtijev ili NATO dres, zato smeta Aleksandar Vučić kome je na srcu samo Srbija i naš narod na KiM. Ponoš ne sme da pomene Aljbina Kurtija kod koga je rado viđen gost i koji bi da protera sve Srbe s Кosova i Metohije, ali mu smeta Milan Radoičić koji je brana Кurtijevom teroru", poručio je direktor Kancelarije za KiM.

Oni su reagovali na izjave Zdravka Ponoša koji je komentarisao obraćanje Milana Radoičića navodeći da Radoičić "izigrava nekakvu gerilu" i da predsednik Vučić vodi štetnu politiku po srpski narod na Kosovu.  

@ZdravkoPonos радо носи Kуртијев или НАТО дрес, зато му смета @avucic коме је на срцу само 🇷🇸 и наш народ на KиМ!
Понош не сме да помене @albinkurti код кога је радо виђен гост и који би да протера све Србе с KиМ, али му смета Милан Радоичић који је брана Kуртијевом терору!