Gjykata në Prishtinë: Ellezoviqi, Milloviqi dhe Kostiqi mbeten në paraburgim 30 ditor

Porodice uhapšenih
Burim: Kosovo Online

Gjykata themelore në Prishtinë ka dhënë sot masën e arrestit 30 ditor me paraburgim, ndaj tre sërbëve që u arrestuan një ditë më parë.

Ilija Ellezoviq, Dragan Milloviq dhe Zoran Kostiq, janë paraqitur sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës. 

Ellezoviq u arrestua dje në Mitrovicën e Kosovës, Dragan Milloviq në Zveçan ndërsa Zoran Kostiq në Prilluzhë dhe sipas fjalëve të avokatëve të tyre, mbi ta rëndojnë veprat e krimeve të luftës. 

Anëtarët e familjeve të të arrestuarve, kanë braktisur godinën e gjykatës dukshëm të zemëruar dhe nuk dëshironin të komentonin vendimin për paraburgimin e tyre.